Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τι χρειάζεται για να πάτε Αμμουλιανή σύμφωνα με τα νέα μέτρα

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα (ΦΕΚ 2879/Β/2-7-21) για τον  COVID-19, η Αμμουλιανή εξαιρείται των αυστηρών πρωτοκόλλων.


Ως εκ τούτου, για την επιβίβαση των επιβατών στο ταχύπλοο απαιτείτε οι επιβάτες να:

α) Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή

β)  επίδειξη αρνητικού self test εντός 24 ωρών (https://self-testing.gov.gr/) ή

γ) Επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Γίνονται δεκτά αρνητικά τεστ με τη μέθοδο PCR των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδιού ή (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48). Δεν είναι υποχρεωτικά.

Όλοι οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας κατά την επιβίβαση, τη διάρκεια του ταξιδιού και την αποβίβασή τους.


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα