Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Ε Επικαιρότητα

Παραδόθηκαν οι νέες παιδικές χαρές σε Παλαιόχωρα και Ριζά

Παραδόθηκαν δύο ολοκαίνουργιες παιδικές χαρές, στην Παλαιόχωρα και στα Ριζά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου.


Οι νέες παιδικές χαρές κατασκευάστηκαν, λαμβάνοντας υπόψιν, όλες τις προδιαγραφές που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών, είναι πλήρως αναβαθμισμένες και πιστοποιημένες για να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους.


Ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων Χρ. Κομπόγιαννος ανέφερε:

"Ευχόμαστε, στα παιδιά μας να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργικού παιχνιδιού μεταδίδοντας και σε όλους εμάς θετική ενέργεια, αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.
Τα χαμόγελα και οι φωνές των παιδιών που θα πλημμυρίσουν τους χώρους των παιδικών χαρών είναι, ότι πιο όμορφο και αισιόδοξο μπορούμε να σκεφτούμε.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο για το ζήλο και το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξε στην πραγματοποίηση του έργου".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα